Figyelem! Fontos felhívás!

1956-os ötlettár-módszertani kiadvány

Pályázati felhívás

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár pályázati felhívással fordul Zala megye általános és középiskolai pedagógusaihoz az 1956-os forradalmat és szabadságharcot, valamint a kapcsolódó történelmi eseményeket felidéző már elkészült, illetve elkészítendő iskolai ünnepségek forgatókönyveinek beküldésére.

A legjobb pályaművekből módszertani kiadványt szeretnénk készíteni. Célunk összegyűjteni és megőrizni a komoly szellemi munkával létrehozott, színvonalas iskolai ünnepségek anyagát, amely amellett, hogy ötlettárként tudna funkcionálni, a köznevelési törvényben is komoly hangsúlyt kapó hazaszeretetre nevelés eszköze is lehet. A pedagógusok által beküldött, az iskolatípusonként legjobb pályamunkákból összeállított, nyomtatott formában megjelentetett kötetet eljuttatnánk a megye iskoláiba.

A pályaműveket jeligével és a felhasznált irodalom jegyzékével ellátva papíralapon a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár címére (8900 Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 6.) és elektronikus formában a epacsai@dfmk.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.

Elektronikus küldés esetén a „tárgy” megnevezése minden esetben a választott jelige legyen.

A pályázat formátumára vonatkozólag kérjük az alábbiak betartását:

Betűtípus: Times New Roman, betűméret: 12 pont, sortávolság: 1,5, terjedelem: maximum 15 oldal

Beküldési határidő: 2016. október 31.

A jeligék feloldását (a szerző nevét, postacímét, e-mail címét, illetve a közzétételhez való hozzájárulást) lezárt borítékban szíveskedjenek a nyomtatott formátumú pályaművekhez csatolni.

A legjobb pályaművek kiértékelésére 2016. november folyamán kerül sor. Az eredményhirdetést követően indul a módszertani kiadvány megszerkesztése, melynek kiadását 2017. februárjára tervezzük.

címkék: